2024. gada 19. aprīlis
Vārda dienas: Vēsma, Fanija

SEKO MUMS

Ziņa publicēta 24.11.2022

Projektā piedalās 16 dalībnieki no 9 dažādām valstīm - Latvijas, Somijas, Igaunijas, Baltkrievijas, Ukrainas, Slovākijas, Čehijas, Itālijas un Armēnijas. Projekta mērķis ir apmācīt un sagatavot jauniešus un sociālos darbiniekus darbam ar marginalizēto grupu jauniešiem.


Šīs bija jau otrās projekta apmācības, kuru laikā dalībniekiem bija iespēja diskutēt par to, kā jauniešus motivēt, apgūt jaunu darba metodi "Future lab", kā arī dalīties pieredzē par savām veiksmēm un noderīgām metodēm darbā ar jauniešiem.

Nākamās projekta dalībnieku apmācības notiks 2023.gada martā Rīgā, kad turpināsies jaunu paņēmienu apgūšana, kas būtu noderīgi kā darbā, tā arī kalpošanā.


З 7 - 11 листопада в Торре Пельче, Італія, проходив тренінг “Зміни себе: перетворюючі виклики в переваги”. У проєкті зайяті 16 участників з 9 різних країн — Латвії, Фінляндії, Естонії, Білорусії, України, Словаччини, Чехії, Італії та Вірменії. Ціль: навчання та підготовка молоді та соціальних працівників до роботи з людьми із маргіналізованих груп.


Це був другий тренінг, де обговорювалися питання мотивації молоді, опанування нового методу “Лабораторія майбутнього”, а також учасники мали можливість поділитися досвідом своїх успіхів.

Наступна зустріч відбудеться в березні 2023 року, в Ризі, де учасники продовжать опановувати нові робочі інструменти.


« Atpakaļ uz sarakstu
 

© 2016 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīcas Diakonijas centrs. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: GlobalPro »