2024. gada 19. marts
Vārda dienas: Jāzeps

SEKO MUMS

Atskats uz pasākumu "Ziemassvētku kliņģeris" Mērsraga draudzē

Ziņa publicēta 16.01.2017

2016.gada 18.decembrī Mērsraga evaņģēliski luteriskā draudze, LELB Diakonijas centra līdzfinansētā projekta "LELB draudžu diakonijas un žēlsirdības darbu attīstība 2016" ietvaros, rīkoja pasākumu “Ziemassvētku kliņģeris”, kas norisinājās Mērsraga vidusskolas telpās.

Pirms pasākuma ar īpašiem ielūgumiem tika aicināti 20 vientuļie mērsradznieki, bet publiskajā telpā ar sludinājumiem novada avīzītē, mājas lapā un afišām pie ziņojuma dēļiem – tika aicināti visi ieinteresētie cilvēki uz šo pasākumu.

Pasākumu atklāja mācītājs Māris Ķirsons ar Ziemassvētku stāsta lasījumu no Lūkasa evaņģēlija. Pēc mācītāja ievadvārdiem sekoja koncerts. Koncertā savus priekšnesumus sniedza 2 mūzikas skolas audzēknes ar skaņdarbu klavierēm un flautai, skolas skolniece ar solo dziesmām kā arī pašdarbības kolektīva dziedātāji ar brīnišķīgām Ziemassvētku dziesmām. Un tad pasākumu kuplināja Jānis Kurševs.

Pēc koncerta sekoja saviesīgā daļa, kur visi atnācēji tikai cienāti ar kafiju un zāļu tēju, lielu kliņģeri, pīrāgiem, piparkūkām un cepumiem. Savstarpējās sarunas mijās ar kopdziedāšanu Jāņa Kurševa vadībā.


 

« Atpakaļ uz sarakstu
 

© 2016 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīcas Diakonijas centrs. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: GlobalPro »