2024. gada 19. aprīlis
Vārda dienas: Vēsma, Fanija

SEKO MUMS

"Umurkumurs Līksnas ielā"

Ziņa publicēta 17.07.2019

2019. gada 18. jūlijā plkst. 14.00 ar pirmo pasākumu „Iznāc un sakop!” Līksnas ielas 13 pagalmā tiks uzsāktas projekta „Umurkumurs Līksnas ielā” aktivitātes.

Projekta mērķis ir aktivizēt Līksnas ielas un tuvākās apkaimes iedzīvotājus kopīgām aktivitātēm dzīves vides uzlabošanai un apkaimes iedzīvotāju dažāda veida sadarbības uzlabošanai.

Pirmā pasākuma „Iznāc un sakop!” ietvaros sadarbībā ar apkaimes iedzīvotājiem plānots labiekārtot Līksnas ielas 13 pagalmu — sakopt, izveidot puķu dobes un atpūtas stūrīti ar masīvkoka galdu un krēsliem, noslēgumā baudot kopīgu cienastu.

Turpinājumā 20. augustā otrajā pasākumā „Iznāc un uzspēlē!” draudzīgā atmosfērā apkaimes iedzīvotāji varēs baudīt sava darba augļus – labiekārtotajā pagalmā kopīgi spēlējot dažādas spēles, piedaloties radošās darbnīcās, baudot cukura vati un citus cienastus.

Savukārt 30. augustā trešais, noslēguma pasākums „Iznāc un iemācies!” norisināsies Zinību dienas gaidās. Sanākušie varēs piedalīties jautrā lietu maiņas Andelē, baudīt ACBĢ „Roku rokā” bērnu sagatavotos priekšnesumus un dažādus gardumus un atspirdzinājumus, bērni varēs saņemt pārsteiguma balvas – skolas piederumus.

Uz visiem projekta pasākumiem laipni aicināti visi tuvējās apkaimes iedzīvotāji!

Projektu „Umurkumurs Līksnas ielā” īsteno Nodibinājuma LELB Diakonijas centrs „Atbalsta centrs bērniem un ģimenēm „Roku rokā” sadarbībā ar Rīgas Domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu tā finansētās programmas „Apkaimju iniciatīvas līdzdalības un piederības veicināšana” ietvaros.


« Atpakaļ uz sarakstu
 

© 2016 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīcas Diakonijas centrs. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: GlobalPro »